SeneCura SeniorCentrum Písek

Vánoční prodejní výstava za účasti SeniorCentra Písek

Naše SeniorCentrum Písek se účastní 19. ročníku Vánoční prodejní výstavy v píseckém kině Portyč, která byla slavnostně zahájena ve středu 23. listopadu. Prodávají se na ní výrobky, které vyráběli naši klienti, například svíčky z včelího vosku. Za první den jsme za náš domov vytěžili 2 555 kč.

Vánoční prodejní výstava je dvanáctidenní benefice, které se naše SeniorCentrum Písek každoročně účastní a spojená s prodejem originálních rukodělných výrobků zdravotních a sociálních zařízení. Vystavuje na ní pět organizací, jejichž výrobky si mohou zakoupit návštěvníci filmových představení v kině, ale i jen náhodně příchozí. Pořídit si zde mohou například adventní věnce, svícny, keramiku, obrazy, různé dárky a ozdoby s vánoční tématikou.

Z výdělku z prodeje, jenž celý připadne vystavujícím, a také z rozděleného dobrovolného vstupného si následně organizace pořídí materiál pro tvorbu dalších výrobků. Součet výdělků z předchozích osmnácti ročníků této akce je i s dobrovolným vstupným a finančními dary 1 461 000 Kč. Letos si po prvním dni si vystavující odnesli celkem krásných 46 291 Kč.

Výstava potrvá až do 4. prosince.

 Další článek