SeneCura SeniorCentrum Písek

Kočičí návštěva v SeniorCentru Písek

Dne 15. června přijela naše klienty potěšit paní Klára Vodičková Nevečeřalová, certifikovaná kočičí behavioristka a trenérka. Přivezla s sebou i jednu ze svých koček Lunysku, která byla velice roztomilá a přítulná a naši klienti si ji mohli hladit.

Paní Klára nejdříve povyprávěla něco o sobě a o tom, jak se dostala ke své práci s kočkami. Celé to vlastně začalo jako náhoda, když adoptovala nalezeného kocourka Sebastiana, který byl velice problémový. Původně byla paní Klára vášnivou „pejskařkou“, teď se věnuje profesně více kočkám, ale láskou oplývá ke všem zvířatům, neboť je vystudovaná chovatelka cizokrajných zvířat a pracovala také 8 let v Zoo Praha.

Klienti se dozvěděli i něco ze zákulisí natáčení pořadu ,,Kočka není pes“, ve kterém paní Klára účinkuje a radí chovatelům koček. Paní Klára samozřejmě dělá i soukromé konzultace pro majitele koček a využívá různé znalosti, které načerpala jak ze svých vlastních zkušeností, ale i na odborných kurzech.

Setkání s paní Klárou a její kočkou Lunyskou bylo velice milé a mělo mnoho pozitivních ohlasů, neboť i mezi našimi klienty je mnoho milovníků koček. Setkání se zvířaty je v našem domově vždy vítáno.

 Další článek