SeneCura SeniorCentrum Písek

Návštěvy v SenoirCentru Písek

Vážení rodinní příslušníci,

vzhledem k aktuálně nepříznivé epidemiologické situaci v České republice a z důvodu prevence šíření COVID-19 a ochraně zdraví vašich blízkých jsme nuceni přistoupit k opětovnému omezení návštěv.

Od 14. 9. 2020 budou návštěvy možné pouze ve venkovních prostorech našeho SeniorCentra a pouze ve všední dny. Zároveň vám bude umožněna návštěva pouze v případě, že budete mít po celou dobu návštěvy (i ve venkovních prostorech) ústa a nos zakryty rouškou!

Koordinace návštěv

Návštěvy budou probíhat pouze v prostorech parkoviště a přilehlého parku a jejich počet bude opět koordinován:

  • Návštěvy budou možné pouze po předchozí domluvě.
  • Návštěvy budou možné ve všední dny v čase od 8:30 do 15:30 hodin.
  • Pro každou návštěvu je vyhrazen čas maximálně 30 minut.
  • Pro rezervaci návštěvy se obracejte ve všední dny od 7:00 do 15:30 telefonicky na sociální pracovnici: +420 732 874 017 nebo +420 733 643 733.
  • Bez roušky zakrývající vaše ústa a nos vám nebude návštěva umožněna.

I nadále dodržujeme v našem domově zavedená preventivní opatření vůči našim klientům i zaměstnancům, která se nám do této doby osvědčila. Historicky nejvyšší počty nakažených nás ale zároveň nutí k tomu, že pokud dojde ze strany návštěvníka k porušení nastavených opatření, bude z prostor domova vykázán. Pouze přísné dodržování preventivních opatření spolu s osobní odpovědností nás všech zajistí ochranu zdraví našich klientů i v následujících měsících.

Vývoj situace budeme pečlivě sledovat a vyhodnocovat. Pokud počty nakažených budou i nadále výrazně růst, nemůžeme bohužel vyloučit ani opětovné úplné uzavření domova návštěvám.

O jakýchkoliv změnách režimu návštěv vás budeme samozřejmě bezodkladně informovat.

Děkujeme vám za pochopení a spolupráci.

 Další článek